Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Alt du trenger å vite om Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For å forberede nye spillere på den kommende lanseringen av Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, har Nintendo utgitt ferskt videomateriale. I den ene videoen kaster utviklerne lys på de mange karakterene i dette episke rollespillet, og i den mer detaljerte overblikk-traileren får vi en mer generell introduksjon til det nesten ti år gamle Wii-spillet.

Her får vi lære om heltenes motivasjoner og se korte glimt av deres fantastiske reise. Xenoblades unike kampsystem blir vist frem og avanserte ferdigheter som "chain attacks" og komboer diskuteres i videoen. Selvfølgelig blir Xenoblade Chronicles fantastiske verden også presentert.

Den 29. mai kan du selv begi deg ut på dette eventyret på Nintendo Switch, som også kommer med en helt ny epilog. Dette bonuskapitlet vises også frem i overblikk-videoen da det er en av hovedgrunnene for gamle fans til å spille spillet en gang til (i tillegg til de visuelle forbedringene da). Sjekk ut videoene nedenfor:

HQ
HQ
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Relaterte teksterLoading next content