Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

Alt om Battlefield: Hardlines The Getaway-utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mars fortalte EA at vi ville kunne kjøpe tre utvidelser til Battlefield: Hardline iløpet av 2015. Sammen med denne annonseringen fikk vi noen små stikkord om hver utvidelse. Nå er det tid for å få noe mer utfyllende informasjon om årets siste utvidelse, The Getaway.

HQ

Utvidelsen vil altså blant annet by på nye skytevåpen, nye våpenkamuflasjer, en bane kalt Train Dodge, et nytt kjøretøy du lett legger merke til, en ny gadget og mer.

EA ønsker ikke å si når utvidelsen kommer riktig enda, men vi kan forvente nytt "veldig snart".

Relaterte tekster

8
Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visceral Games har tolket Battlefield-serien med politi og røvere fremfor krigshissige nasjoner, og vi har testet om dette faktisk fungerer...

0
Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den nyeste tilleggspakken til Battlefield: Hardline heter Blackout, og den ble nettopp sluppet løs. I pakken finner du to nattversjoner av av kartene Bank Job og...Loading next content