Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

Alt om Splinter Cell-eventen i Ghost Recon: Wildlands

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På fredag kunne Ubisoft gi oss en kort teasertrailer som indikerte at Sam Fisher fra Splinter Cell skulle komme til Ghost Recon: Wildlands, og i dag har vi fått vite hvordan det hele vil fungere.

Som forventet vil Splinter Cell-eventen starte etter at vi har lastet ned morgendagens oppdatering. Da får vi blant annet prøve oss på et nytt historieoppdrag hvor vi må hjelpe Fisher med noe som foreløpig er hemmelig, en ny multiplayerklasse som helt klart er inspirert av spesialagenten, og flere Splinter Cell-baserte gjenstander som virkelig gjør undertegnede gira på et nytt spill i serien. Alt dette kan du se i traileren under.

HQ
Ghost Recon: Wildlands

Relaterte tekster

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ghost Recon-serien gir oss et helt land å utforske, noe som både forsterker noen av mekanikkene vi allerede likte samtidig som det også bringer tilbake gamle synder...Loading next content