Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo Sport

Amazon lister opp Uncharted og Days Gone til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe merkelig er på gang i Frankrike. Enten har Amazon fått en liste fra Sony om hvilke PlayStation 4-spill de har tenkt å slippe til PC de kommende månedene eller har noen som liker å kødde med folk gått berserk.

For etter å ha lagt ut PC-utgaver av både Gran Turismo Sport og Persona 5 Royal har Amazon France sannelig også listet opp Uncharted: The Nathan Drake Collection og Days Gone og en rekke andre PlayStation 4-eksklusiver til PC.

Det er greit å nevne at blant annet Atlus og Sega, utgiverne av Persona 5, har sagt dette er en feil, og av det jeg hører er de fleste av disse faktisk falske. Disse merkelige timene har uansett fått meg til å lure: Hvilke PS4-eksklusiver håper du faktisk slippes til PC?

Gran Turismo Sport

Relaterte tekster

1
Gran Turismo SportScore

Gran Turismo Sport

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har kost seg med Polyphony Digital sitt inntog på PlayStation 4, men synes samtidig at serien henger litt etter konkurrentene.Loading next content