Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Amputert fikk bionisk arm inspirert av Snake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

26 år gamle James Young fra London mistet venstre arm i en ulykke da han falt og havnet under et tog for fire år siden. I tillegg til armen mistet han også benet ved kneet, kollapset lungene, fikk brudd på kraniet med mer, men etter tre år er han nå med i et spennende program for bioniske proteser.

For ett år siden svarte spillinteresserte James på en annonse fra Konami, og kort tid etter var han ved London Studio of Prosthetics hvor skaperen av Alternative Limb Project, Sophie De Oliveira Barata, monterte en helt ny arm. Denne armprotesen er inspirert av Metal Gear Solid-helten Snake, og har en lykt, mobillader og en drone tilgjengelig.

Som han selv sier er dette kun en prototype, og den kan ikke brukes til noe ennå. Denne fungerer egentlig ikke som en arm engang, men teknologien i denne typen proteser kan gjøre livet enklere for James og andre med behov for proteser.

BBC 3 har laget en dokumentar om James og armen som du kan sjekke ut her.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Photo: Daily Mail

Takk, Daily Mail .

Relaterte tekster

6
Konami gjør det bedre enn på lenge

Konami gjør det bedre enn på lenge

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Konami skuffet veldig mange og fikk en del kritikk da de sa at selskapet ville begynne å fokusere mindre på videospill, og heller ha et større fokus på de andre tingene...Loading next content