Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Analytiker: Microsofts oppkjøp av Activision Blizzard "vil bli ferdig i tide"

Wedbush sier at avtalen vil bli sluttført innen utgangen av juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært mye snakk om hvorvidt Microsoft skal få lov til å kjøpe Activision Blizzard eller ikke, der hovedsakelig Sony har kjempet så mye de kan for å prøve å stoppe avtalen. Men onsdag er det ventet at britiske CMA vil komme med sin mening, og ifølge analytikerne i investeringsselskapet Wedbush vil den gå gjennom:

"Vi forventer at CMA skal godkjenne transaksjonen mot at Microsoft forplikter seg til visse atferdsmessige rettsmidler som bidrar til å styre sin praksis rundt skyspilling."

Og etter at Storbritannias myndighet godkjenner oppkjøpet vil EU gjøre det samme og til slutt USA. Ifølge de samme analytikerne betyr dette at avtalen vil bli fullført innen tidsrammen Microsoft satte for seg selv da de annonserte sin intensjon om å kjøpe Activision Blizzard i januar i fjor. Wedbush skriver:

"Når Storbritannia og EU har godkjent transaksjonen forventer vi at Federal Trade Commission i USA følger etter. Vi er fortsatt sikre på at avtalen vil bli fullført i tide, innen Microsofts regnskapsår som avsluttes 30. juni 2023."

Hva tror du, vil Sony klare å stoppe avtalen eller vil den gå som planlagt?

Analytiker: Microsofts oppkjøp av Activision Blizzard "vil bli ferdig i tide"

Takk, Proactive Investors.Loading next content