Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Angry Birds

Angry Birds i verdensrommet

Blindpassasjer på russisk romrakett

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De illsinte fuglene fra Angry Birds-spillene har allerede erobret planeten med en halv milliard(!) nedlastinger. Da er det bare naturlig at de fargerike luringene nå ser mot verdensrommet for nye jaktmarker.

Som meldt av Daily Mail har nemlig en av plysjfigurene fra spillet sneket seg med på en russisk romrakett av typen Soyuz TMA-22, som i skrivende stund er på vei mot den internasjonale romstasjonen ISS.

Av andre deltagere på reisen finner vi to kosmonauter og én astronaut, og dersom alt går etter planen vil hele følget være fremme en gang i løpet av morgendagen.

Angry Birds

Relaterte tekster

4
Angry Birds HalloweenScore

Angry Birds Halloween

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

De hissige Iphone-fuglene er tilbake for å feire Halloween. Kim har tatt steget opp i spretterten for å bistå i kampen mot de grønne grisene.

1
Angry Birds-filmen får oppfølger

Angry Birds-filmen får oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan virke som alt som er knyttet til Angry Birds-merkevaren blir en suksess. På tross av en middels mottagelse blant kritikere tjente nemlig Angry Birds-filmen inn...

2
Angry Birds-utvikleren sier opp folk

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den finske Angry Birds-utvikleren Rovio forteller at de er nødt til å si opp 16 prosent av de ansatte. Sjefen Mikael Hed skriver i et offentlig blogginnlegg at det er...Loading next content