Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Angry Birds

Angry Birds-film i 2016

Med folka bak Iron Man- og Despicable Me

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Finske Rovio har nå løftet sløret for planene om en spillefilm basert på storsuksessen Angry Birds. Filmen er planlagt lansert i løpet av sommeren 2016, og som produsenter har de engasjert både John Cohen (Despicable Me) og David Maisel (Iron Man).

Rovio vil selv stå for finansieringen, og de vil også være involvert i selve produseringen, slik at de får full kreativ kontroll over prosjektet. Hva filmen skal handle om, og hva slags type film det blir, er foreløpig uvisst. Vi holder imidlertid en knapp på animasjonsfilm:

- Med Johns erfaring som produsent, og Davids kompetanse fra etableringen av hans eget studio, danner disse et drømmeteam for filmen vår. Begge er profesjonelle og de har ferdighetene og visjonen man trenger for å skape utrolige ting, kommenterer Rovio visedirektør Mikael Hed.

Det har i det minste god tid på seg til å lage filmen. Tror du den blir blir like suksessfull som spillene?

Kilde: Joystiq.

Angry Birds

Relaterte tekster

4
Angry Birds HalloweenScore

Angry Birds Halloween

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

De hissige Iphone-fuglene er tilbake for å feire Halloween. Kim har tatt steget opp i spretterten for å bistå i kampen mot de grønne grisene.

1
Angry Birds-filmen får oppfølger

Angry Birds-filmen får oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan virke som alt som er knyttet til Angry Birds-merkevaren blir en suksess. På tross av en middels mottagelse blant kritikere tjente nemlig Angry Birds-filmen inn...

2
Angry Birds-utvikleren sier opp folk

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den finske Angry Birds-utvikleren Rovio forteller at de er nødt til å si opp 16 prosent av de ansatte. Sjefen Mikael Hed skriver i et offentlig blogginnlegg at det er...Loading next content