Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: Pocket Camp

Animal Crossing kommer til iOS og Android i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Nintendo avslørte at de inngikk et samarbeid med mobilspillselskapet DeNA var de klare på at de ønsket å virkelig tre inn i mobilmarkedet med seriene sine. Det hele startet ganske forsiktig med Miitomo, men så kunne de fortelle at både Mario, Fire Emblem og Animal Crossing også var på vei. De to førstnevnte er allerede tilgjengelige, mens vi har fått ganske få detaljer om sistnevnte. Frem til nå...

Spillet heter Animal Crossing: Pocket Camp, og skal etter planen slippes i slutten av november. Da vil vi få mulighet til å skape en helt egen karakter og leir. Det høres altså ut som et relativt vanlig Animal Crossing-spill. For å lage møbler og lignende må man samle ressurser, noe man kan gjøre med å besøke nærliggende områder for å hjelpe andre dyr med ulike ting. Siden dette er et "free-to-play"-spill er det selvsagt her selskapene har lyst til å tjene penger også. I stedet for å bruke tid på disse gjøremålene kan man kjøpe "Leaf Tickets" for ekte penger, og disse kan igjen byttes inn i ressurser eller ferdigbygde gjenstander. Man kan også bruke disse for å korte ned tiden det tar å bygge svømmebassenger og andre severdigheter, så som vanlig handler det om hvor mye tid man er villig til å bruke.

En av grunnene til at dette kanskje vil friste er at ulike dyr har ulike preferanser, og dermed kan man ikke bygge hva som helst for å bli bedre venn med dem. I Pocket Camp vil det nemlig være en vennskapsmåler som viser hvor godt likt du er. Jo flere ting du har i leiren din som de liker, jo høyere blir vennskapet (en interessant tanke å legge i hodene til folk:P). Om vennskapet blir godt nok vil vedkommende besøke leiren din, noe som selvsagt er en stor del av målet i spillet.

Selvsagt er det også en del ting man kan gjøre for å bare slappe av. Blant annet er fisking tilbake med noen interessant endringer. Nå kan man blant annet bruke et nett til å fange flere fisker på en gang, samtidig som fisker nå kan brukes til å lage ting. Dette er ikke det eneste kjente elementet i spillet heller. En rekke kjente karakterer vil være i spillet, enkelte ting vil bare være tilgjengelige i begrensede perioder, og andre personer kan besøke leiren din for å se hvor bra den er.

Høres dette interessant ut?

Animal Crossing: Pocket Camp
Animal Crossing: Pocket CampAnimal Crossing: Pocket CampAnimal Crossing: Pocket CampAnimal Crossing: Pocket Camp

Relaterte teksterLoading next content