Norsk
Gamereactor
nyheter

Antec lanserer nytt C8-kabinett

Antecs nye C8 er toppen av moderne PC-kabinettdesign.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-kabinettet har utviklet seg mye, og det moderne kabinettet må legge til rette for høy luftgjennomstrømning, kunne vises frem og håndtere mye varmespredning i form av flere AIO- og viftefester, samtidig som det skal være enkelt å installere.

Dette har ført til en ny type kabinetter, ofte kalt akvariumkabinetter, og Antec er et av de mest erfarne kabinett- og maskinvaremerkene på markedet. C8 fra Antec har en moderne og elegant design, et minimalistisk ytre som skjuler en mengde avanserte funksjoner for den teknologikyndige forbrukeren.

Front-/venstrepanelet har en unik 45° faseteknikk som bryter barrieren mellom de to glassbitene - den ekstremt fine kanten på glassfugen forsterker den uavbrutte panoramautsikten og den ultratransparente visuelle opplevelsen av 270°-visningen. Kombiner komponentene dine med RGB-lys for en blendende utsikt.

C8 har også en allsidig innvendig layout med god plass til avanserte komponenter, noe som gir fleksibilitet til å bygge et system som er skreddersydd for hvert enkelt brukstilfelle og individuelle krav.

Det er første gang Antec tilbyr et kabinett med to kammer som gjør det mulig å seksjonere harddisken/PSU-en på høyre side og dermed sørge for uavhengig kjøling av CPU/GPU på venstre side.

For de som er interessert i ekstrem væskekjøling, har C8 plass til å montere opptil tre 360 mm radiatorer, og den er konstruert for å støtte selv de tykkeste radiatorene.

Veiledende utsalgspris er €119,49.

Antec lanserer nytt C8-kabinett
Antec lanserer nytt C8-kabinettAntec lanserer nytt C8-kabinett


Loading next content