Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania med stor nedgang på sin andre helg

Det er det høyeste fallet i andre helg for en MCU-film noensinne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Samtalen rundt MCU har ofte vært opptatt av om dagens filmer og TV-serier kan matche suksessen til de tidligere superheltfilmene. Med Ant-Man and the Wasp: Quantumania som innledet Kang-epoken, virker det som om dette kunne ha vært en minirenessanse for Marvel.

Men i stedet har filmen sett seg selv lide gjennom stort sett middelmådige anmeldelser, og nå har den sett den verste nedgangen for andre helg for en MCU-film noensinne.

Fallet for Ant-Man and the Wasp: Quantumania fra første helg til andre er 69% i USA. Filmen gikk fra å håve inn 106 millioner dollar til bare 32.2 millioner dollar i sin andre helg.

Dette setter den bak slike som Thor: Love and Thunder, som så en nedgang på 67% i sin andre helg. Black Widow klarte seg enda bedre til tross for at den samtidig ble utgitt på Disney+.

Hva syntes du om Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Relaterte teksterLoading next content