Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starhawk

Åpen Starhawk-beta på vei

Oppstartsdatoen skal snart annonseres

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den lukkede betaen av actionspillet Starhawk har nå gått inn i sin siste fase, ettersom testingen vil stoppe den 3. januar. Når dét er sagt skal utvikler Lightbox Interactive følge opp perioden med en ny, åpen beta.

Det skriver den offisielle europeiske Playstation-bloggen, som legger til at startdatoen for den åpne betaperioden vil bli offentliggjort i løpet av de neste par ukene.

StarHawk blander science-fiction med et western-inspirert tema, og hvis tankene dine umiddelbart er går i retning av TV-serien Firefly, er du på rett spor. Spillets forgjenger Warhawk ble samtidig en formidabel suksess for Sony, og vi er spente på å se om Starhawk kan gjenta denne bedriften.

Utgivelsesdatoen er foreløpig satt til 2. kvartal 2012, og spillet slippes eksklusivt til Playstation 3.

StarhawkStarhawk
StarhawkStarhawkStarhawk

Relaterte tekster

4
StarhawkScore

Starhawk

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GRSE

Flyvende mechs i verdensrommet? Ja, hvorfor ikke? Vi har satt karakter på onlinespillet Starhawk...

7
Starhawk

Starhawk

FORSPILL. Skrevet av Kristian Nymoen

Den spirituelle oppfølgeren til Warhawk tar oss med opp blant stjernene. Vi har kikket nærmere på Lightbox Interactive sitt kommende actionspill...Loading next content