Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends introduserer Vantage og Echo i fin kortfilm

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På grunn av lekkasjer visste vi nesten med sikkerhet allerede at den neste figuren som kommer til Apex Legends heter Vantage, og i dagens Stories from the Outlands-kortfilm.

Survive introduserer oss nemlig for en ung kvinne kalt Maya som bor sammen med moren sin i den ugjestmildte kulden. Det viser seg dog at det ikke er kulden som setter den nysgjerrige kvinnen i livsfare, men noe som på tilfeldig vis bringer henne til lekene med skarpskytterriflen sin og en behjelpelig flaggermus kalt Echo.

Nærmere informasjon om den merkelige duoen og Sesong 14, Hunted, skal avsløres i en ny trailer på torsdag.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content