Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends Mobile

Apex Legends Mobile annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Respawn har vært ganske åpne om at de ønsker å bringe Apex Legends til så mange plattformer som mulig, så det har bare vært et spørsmål om tid før dagens annonsering kom.

EA har annonsert det som enkelt nok kalles Apex Legends Mobile for Android og iOS. Spillet vil i stor grad gå ut på det samme, men både kontrollene, menyene, informasjonen på skjermen mens man spiller og slik har blitt spesielt utviklet for mobilene. På grunn av dette vil ikke denne utgaven støtte cross-play, og vil derfor også ha egne Battle Pass. skins og lignende.

Dessverre må vi nok vente en liten stund før vi får spille det her til lands, for de første testene starter i Filippinene og India senere i vår. Resten av verden skal gradvis få muligheten senere i år.

Apex Legends Mobile
Apex Legends MobileApex Legends MobileApex Legends Mobile

Relaterte tekster

0
Apex Legends MobileScore

Apex Legends Mobile

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi anmelder mobilutgaven av Respawns populære Battle Royale-spill.

0
Apex Legends Mobile annonsert

Apex Legends Mobile annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Respawn har vært ganske åpne om at de ønsker å bringe Apex Legends til så mange plattformer som mulig, så det har bare vært et spørsmål om tid før dagens annonsering kom....Loading next content