Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends Mobile

Apex Legends Mobile Season 2 starter 12. juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Respawn Entertainment har satt en dato for når den andre sesongen av Apex Legends Mobile skal starte, og har også avslørt den nye karakteren som tilføyes med den. Karakteren heter Rhapsody og er enda en "mobile-first"-legende. Hun er kjent som en "rytmeelskende DJ" som har en "søt, men dødelig AI-kontrollert hjelperobot kalt Rowdy".

Rhapsody kommer opprinnelig fra Kómma, og sies å ha brukt talentet sitt for musikk som en måte å unnslippe fattigdommen i det farlige distriktet Neon Dunes. Det sies også at Rhapsody blir med i Apex Games for å hjelpe til med å frigjøre familien sin fra gjelden de har samlet.

Du kan sjekke ut Rhapsody i den nye Distortion-traileren nedenfor. Season 2 starter 12. juli.

HQ
Apex Legends Mobile

Relaterte tekster

0
Apex Legends MobileScore

Apex Legends Mobile

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi anmelder mobilutgaven av Respawns populære Battle Royale-spill.

0
Apex Legends Mobile annonsert

Apex Legends Mobile annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Respawn har vært ganske åpne om at de ønsker å bringe Apex Legends til så mange plattformer som mulig, så det har bare vært et spørsmål om tid før dagens annonsering kom....Loading next content