Norsk
Gamereactor
nyheter
Disney Infinity

Åpner for Star Wars-figurer i Disney Infinity

Mulighetene er endeløse for Disney Infinity, forklarer produsenten. Etter oppkjøpet av Lucasfilm er Star Wars-figurer nå oppe til vurdering hos utviklerne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sett med gamerøyne har Disneys oppkjøp av Lucasfilm ført lite godt med seg foreløpig, da selskapet valgte å stenge hele Lucasarts og deres pågående prosjekter Star Wars 1313 og Star Wars: First Assault.

Det betyr imidlertid ikke at Disney ikke ser verdien i Star Wars-merkevaren, og ved siden av trilogien av Star Wars-filmer, akter de å benytte seg av Star Wars-lisensen også i spillene sine.

Blant annet skal de muligens bruke Star Wars-figurene i den kommende Skylanders-utfordreren Disney Infinity, forklarer produsent Bill Roper:

- Vi ble definitivt glade da vi hørte om oppkjøpet. Vi elsker potensialet til Disney Infinity, og pleier å fleipe med å si at mulighetene er uendelige (infinite på engelsk), forklarer Roper overfor Games Industry.

Videre forklarer han at utviklerne står ganske fritt til å inkluderer alle Disney-eide figurer i spillet, og at vi derfor fort kan få se både Star Wars-figurer og Marvel-superhelter i spillet:

- Vi har mange utrolige merkevarer å jobbe med, og vi viser styrke i måten vi har designet konseptet. Alt i spillet er leker, så vi kan blande ting etter eget ønske. Man kan ha Jack Sparrow stående ved siden av Sulley fra Monsterbedriften uten at det føles rart, avslutter Roper.

Med tanke på grunnlaget du finner i alle Disney-seriene har Disney Infinity gode muligheter til å bli en monstersuksess. Men er det nok til å utkonkurrere Skylanders?

Disney Infinity

Relaterte tekster

Disney InfinityScore

Disney Infinity

ANMELDELSE. Skrevet av Pard Madrid

Vi er blitt lovet velkjent figurer, fantastiske valgmuligheter og underholdning av rang for hele familien, men klarer Disney Infinity å levere ekte Disney-magi?

Spreng dødsstjernen i Disney Infinity

Spreng dødsstjernen i Disney Infinity

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

I en ny video fra skaperne bak Disney Infinity får vi gjennoppleve en av de mest ikoniske slagene fra Star Wars-universet. I et brett kalt Trench Run vil spillerne nemlig...

Disney Infinity kræsjer på Playstation 3

Disney Infinity kræsjer på Playstation 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Storsatsningen Disney Infinity ble sluppet for bare to dager siden, men Disney har allerede rukket å oppdatere Playstation 3-versjonen med patchen 1.01. Dessverre viser...Loading next content