Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Apple vil bruke 1 milliard dollar i året på å bringe filmer til kinoer

Teknologigiganten vil også være ute etter å erobre Hollywood.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apple har sakte økt underholdningsinnsatsen helt siden de lanserte strømmetjenesten Apple TV+. Teknologigiganten har brakt utallige A-listeskuespillere til å spille i en rekke filmer og show gjennom årene, og mange av de har til og med blitt vist på kino.

Basert på dette ønsker Apple å virkelig å øke sin kinoinnsats, ettersom Bloomberg nå har rapportert at Apple har til hensikt å bruke 1 milliard dollar i året på å produsere filmer som også vil debutere på kinoer rundt om i verden.

Dette er tilsynelatende for å styrke sin stilling i Hollywood, og for å lokke flere abonnenter til å plukke opp og bruke strømmetjenesten, og vil sannsynligvis bli satt i kraft med Martin Scorseses neste regiinnsats med Leonardo DiCaprio, Killers of the Flower Moon.

Apple vil bruke 1 milliard dollar i året på å bringe filmer til kinoer


Loading next content