Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue 3

Arbeidet på Shenmue 4 begynner tilsynelatende snart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mottakelsen av det lenge ventede Shenmue 3 var ganske blandet. Heldigvis ser det ut til at ønsket om en fjerde kapittel fortsatt er der, og noe tyder på at arbeidet snart går i gang.

Det mener i hvert fall Lakshya Digital. De jobbet sammen med utvikleren YS Net med å blant annet lage karaktermodeller til Shenmue 3, og de ser nå frem til å påbegynne arbeidet på Shenmue 4 "veldig snart". De har skrevet følgende i deres nyttårsbeskjed.

"It is thanks to the confidence placed in us by Yu Suzuki san, CEO, YS Net Inc, and the entire team, that we could be true partners and provide effective solutions to deliver high quality content at the best value. We look forward to working on Shenmue IV very soon!"

Det høres ut som at de forventer å starte snart, men det er naturligvis relativt. Seriens skaper, Yu Suzuki har tidligere også uttrykt et ønske om å fortsette, og i hurtigere tempo enn tidligere.

En ventetid på 18 år igjen virker i hvert fall høyst usannsynlig ;P

Shenmue 3

Relaterte tekster

0
Shenmue 3Score

Shenmue 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Shenmue-fansen kan lære alle og enhver noe om tålmodighet, for de har ventet i hele atten år på Shenmue 3. Er spillet verdt ventetiden?

0
Shenmue 3 er gratis på PC

Shenmue 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Akkurat som i fjor er Epic Games ekstra snille på butikken sin de siste dagene av året, så også i år kan du få ett gratis PC-spill hver eneste dag. Dette starter allerede...Loading next content