Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Arcade Paradise

Arcade Paradise lar deg betjene din egen digitale arkadehall i august

Forvandle et vaskeri til en arkadehall og bryn deg på mer enn 35 retroinspirerte arkadespill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om arkademaskiner igjen har begynt å poppe opp enkelte steder rundt omkring, så kommer det neppe til å bli som det var på 80- og 90-tallet.

Da er det jo fint at du kan gjenopplive de mørke hallene og pipende maskinene i indiespillet Arcade Paradise, som nettopp har fått en lanseringsdato. Dette er et simulatorspill hvor du må betjene en arkadehall på 90-tallet, men ikke bare det - alle maskinene er også fullt spillbare.

Du kan bryne deg på over 35 forskjellige retroinspirerte arkadespill, som du låser opp i løpet av spillets historie. Her spiller du som en 19 år gammel eksstudent som av sin far settes til å drive familiens vaskeri, men som raskt bytter ut tørketromler og vaskemaskiner med de nyeste arkadehitene. Faren spilles for øvrig av Doug Cockle, mesk kjent som Geralt of Rivia i The Witcher-spillene.

Arcade Paradise lanseres på PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch 11. august.

HQ
Arcade Paradise

Relaterte teksterLoading next content