Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake's American Nightmare

Årets House Party-spill avslørt

Trailer sluppet ved en feiltagelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I det som ser ut til å ha vært en feiltagelse ble en trailer for årets Xbox Live Arcade House Party-kampanje i går lagt ut på Microsofts amerikanske Xbox Live-nettsider.

Traileren ble raskt fjernet, men ikke før spillsiden Joystiq klarte å snappe den opp, og når katten først er ute av sekken er det som kjent vanskelig å få den inn igjen.

Skal vi tro traileren er årets House Party-spill som følger:
• Alan Wake's American Nightmare
• Warp
• I Am Alive
• Nexuiz

Av disse fire er det særlig Alan Wake's American Nightmare og I Am Alive vi kjenner igjen.

Førstnevnte ble annonsert på Video Game Awards i desember, og fungerer angivelig som et mer actionfokusert kapittel til Remedys kritikerroste Alan Wake-serie.

Sistnevnte er et overlevelsesspill satt til en by som har blitt rammet av et kraftig jordskjelv. Utviklingen av I Am Alive startet allerede i 2008, men etter et langt opphold be spillet annonsert på nytt som en XBLA-tittel i september.

Når det gjelder Warp og Nexuiz er disse mer ukjente. Utfra traileren kan vi imidlertid si at førstnevnte ser ut til å være et actionrettet puzzlespill sett fra et isometrisk perspektiv, mens sistnevnte likner på et retro-inspirert skytespill.

Når husfesten sparkes igang er ennå uvisst, men tidligere år har den gått av stabelen i overgangen mellom februar og mars måned.

HQ

Relaterte teksterLoading next content