Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Arise: A Simple Story

Arise: A Simple Story minner om en vikings svar på Journey

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony lovet å vise frem noen helt nye spill under kveldens State of Play, og et av disse bragte minnene tilbake til Journey for undertegnende.

Traileren til Piccolo Studio sitt første spill, Arise: A Simple Story, er nemlig ekstremt atmosfærisk og stemningsfull hvor vi ser hvordan en stakkars viking utforsker en meget variert utgave av limbo etter å ha forlatt de levendes rekker. Et mystisk lys virker å lede oss til alt fra vakre enger til mørke skoger som en slags oppsummering av hvordan livet på jorden var for den skjegget karen. Utviklerne sier at omgivelsene vil være med på å forsterke og representere følelsene i hver situasjon den visstnok dype historien vil by på.

Arise: A Simple Story kommer til PlayStation 4 den 3. desember, så du kan være sikker på at undertegnende vil tilbringe noen rolige kvelder alene med dette når mørket og snøen senker seg.

HQ
Arise: A Simple Story
Arise: A Simple StoryArise: A Simple StoryArise: A Simple Story

Relaterte teksterLoading next content