Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ark II

Ark 2s utgivelsesdato kan være mye lenger unna enn forventet

Vi ses om et par år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge Digital Domains nylig utgitte årlige rapport, er Ark 2 ikke lenger planlagt lansert innen utgangen av 2024, men har i stedet en lansering våren 2025 som mål.

Dette kommer til å være monumentalt skuffende for en stor del av fansen, som ble lovet spillet i 2022 da det opprinnelig ble avslørt i 2020. Imidlertid har en rekke store forsinkelser rammet spillet siden arbeidet begynte, noe som nå betyr at vi sannsynligvis ikke vil se det på minst 2 år.

Digital Domain har jobbet tett med Studio Wildcard gjennom hele Ark 2s utvikling, men selv om dette får oss til å anta at påstanden om 2025 er legitim, har Studio Wildcard i stedet fortalt GamesRadar at datoen bare er en skrivefeil.

Dette kan være tilfelle, eller kanskje Studio Wildcard bare håper å skyve bort mer negativitet etter at fansen reagerte negativt på at de i hovedsak tvinger spillere til å kjøpe den kommende remastered-versjonen av Ark: Survival Evolved.

Tror du en 2024-utgivelse fortsatt er mulig for Ark 2?

Ark II

Relaterte teksterLoading next content