Norsk
Gamereactor
nyheter
Ark: Survival Ascended

Ark: Survival Ascended kommer 14. november... men ikke på PlayStation 5

Versjonen til Sonys konsoll blir litt mer forsinket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Studio Wildcard føler seg endelig klar til å rense luften og kunngjøre lanseringsdatoen for Ark: Survival Ascended. Tittelen, en grundig remaster av Ark: Survival Evolved, kommer til PC og Xbox Series 14. november. Og ja, hvis du lurer på hvor det blir av PS5-versjonen, har vi dårlige nyheter, selv om de ikke er alvorlige.

PlayStation 5-versjonen av Ark: Survival Ascended er litt forsinket "til slutten av november", selv om ingen eksakt dato er oppgitt. Ifølge innlegget på spillets offisielle blogg, "håper vi å ha en mer presis dato å dele med deg snart, ettersom vi er i ferd med å fullføre detaljene med Sony, men den er planlagt til slutten av november. Vi vet at det ikke er ideelt, men vi er optimistiske og håper å kunne gi deg en dato veldig snart."

For å gjøre opp for ventetiden har Wildcard avslørt innholdet i denne utgaven når den slippes:


  • Kryssplattform med Steam og Xbox vil bli aktivert fra dag én.

  • Vi lanserer enda et nytt sett med offisielle servere for de respektive spillmodusene (PVP, PVE og Small Tribes). Disse serverne vil kjøre med enda høyere hastigheter i en periode, slik at spillere som starter på dem, kan ta igjen forspranget. Vi håper å synkronisere hastighetene innen midten av desember..

  • Vi kommer også til å sette opp et ekstra sett med konsollspesifikke servere med høyere hastigheter som vil bli synkronisert innen midten av desember.

Det er godt å vite at selv om det blir forsinket med en uke eller to, vil spillet være klart til å forene alle spillere i samme spill, uavhengig av hvilken plattform de bruker.

Ark: Survival Ascended

Relaterte tekster

0
Ark: Survival AscendedScore

Ark: Survival Ascended

ANMELDELSE. Skrevet av Marco Vrolijk

Studio Wildcard har oppgradert overlevelsesspillet til Unreal Engine 5 og lagt til en rekke forbedringer underveis, men er det nok til å ta steget fra Ark: Survival Evolved?Loading next content