Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Army of the Dead

Army of the Deads animasjonsserie har stoppet opp

Zack Snyder har gitt et par oppdateringer om Army of the Dead-universet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Zack Snyders Army of the Dead var en actionfylt hit for Netflix, noe som selvfølgelig betydde at streameren forberedte seg på å lage en animert spin-off-serie og en oppfølger. Det ser imidlertid ut til at arbeidet med å utvide Army of the Dead-universet kan ha stoppet opp.

HQ

Da han snakket om The Nerd Queens podcast sa Snyder at det er en " liten stopp" på den animerte prequelen, med tittelen Lost Vegas. Premisset for serien er at den vil fokusere på Las Vegas i de tidlige dagene av zombieutbruddet. Snyder sier imidlertid at "av tekniske årsaker gikk det litt av skinnene."

Oppfølgeren til Army of the Dead kan også være litt død i vannet, for Snyder forklarer at hans prioritet er hans sci-fi-univers som debuterer med filmen Rebel Moon senere i år:

"Det er ikke en liten tidsforpliktelse ... En sci-fi-ting i denne skalaen krever mye oppmerksomhet for å få det hele til å gi mening. Det er en veldig sammenkoblet verden."

Noe som imidlertid går bra er anime-serien Twighlight of the Gods, som Snyder sier at han jobber med hver dag og har "smidd fremover utrolig bra."

Hvilke av disse kommende Zack Snyder-prosjektene er du mest spent på?

Army of the Dead

Relaterte tekster

1
Army of the Dead

Army of the Dead

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Mannen som lanserte karrieren sin med Dawn of the Dead returnerer til zombiesjangeren, men burde han ønskes velkommen tilbake?Loading next content