Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ash Ketchum-stemmeskuespiller avslører følelsesladde siste øyeblikk med karakteren

Etter 17 år tar Sarah Natochenny farvel med den ikoniske treneren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vi har visst en stund at Pokémon-animefilmen vil fortsette uten Ash Ketchum, har den engelske stemmeskuespilleren Sarah Natochenny avslørt en video der hun for første gang får se karakterens farvel.

Som du ser i det korte klippet nedenfor, er det vanskelig for Natochenny å holde følelsene tilbake. Hun hadde tross alt lagt stemme til Ash i 17 år, og karakteren hadde eksistert enda lenger. Det har vært et vanskelig farvel for oss alle.

"De spesielle episodene av Pokémon Ultimate Journeys ligger nå på Netflix. Jeg er så utrolig heldig som har fått gi stemme til Ash Ketchum de siste 17 årene. Vi har lagt ned så mye kjærlighet i Pokémon: To Be a Pokémon Master. Jeg håper disse episodene gir gjenklang hos dere alle", sier Natochenny på Twitter/X.

Har du sett Ashs farvel i Pokémon-animefilmen ennå?

Ash Ketchum-stemmeskuespiller avslører følelsesladde siste øyeblikk med karakteren


Loading next content