Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ashen

Ashen er ute til PC og Xbox One nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I sommer fikk vi vite at Ashen fortsatt skulle lanseres før året var omme om alt gikk etter planen, og at Aurora44 håpet at det Souls-inspirerte spillet ville nyte godt av å bli tilgjengelig på Xbox Game Pass fra første stund. Nå er det tid for å se hvor godt spillet vil gjøre det.

Det vesle studioet har nemlig ikke bare gitt oss en ny trailer som viser hvor atmosfærisk og actionfylt Ashen kan være. Sannelig bestemte de seg for å lansere det til både PC og Xbox One i dag også. Dermed er det bare å hoppe inn i det som visstnok skal være en meget ugjestmild og brutal verden.

HQ
Ashen

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live - Ashen

Klokken 16 på GR Live - Ashen

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Aurora44 sitt spill Ashen har nettopp ankommet Xbox Game Pass, og for å feire denne anledningen gir vi oss i kast med dette souls-lignende spillet i dagens utgave av GR...

0
Ashen er ute til PC og Xbox One nå

Ashen er ute til PC og Xbox One nå

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommer fikk vi vite at Ashen fortsatt skulle lanseres før året var omme om alt gikk etter planen, og at Aurora44 håpet at det Souls-inspirerte spillet ville nyte godt...Loading next content