Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ashen

Ashen kommer til PS4, Switch og Steam i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor kom det spennende spillet kalt Ashen til Xbox One og Epic Games Store etter mange års utvikling, og det fikk mye ros, men mange mente at noen elementer manglet litt finpussing. Det er dog presis hva utvikleren Aurora 44 har gjort, og nå er de klare for å utgi spillet på andre plattformer.

Annapurna Interactive, som har utgitt spillet, har gitt oss en ny trailer, som avslører at spillet er på vei til PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam og GOG.com.

Det skjer den 9. desember, og du kan se traileren her.

HQ
Ashen

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live - Ashen

Klokken 16 på GR Live - Ashen

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Aurora44 sitt spill Ashen har nettopp ankommet Xbox Game Pass, og for å feire denne anledningen gir vi oss i kast med dette souls-lignende spillet i dagens utgave av GR...

0
Ashen er ute til PC og Xbox One nå

Ashen er ute til PC og Xbox One nå

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommer fikk vi vite at Ashen fortsatt skulle lanseres før året var omme om alt gikk etter planen, og at Aurora44 håpet at det Souls-inspirerte spillet ville nyte godt...Loading next content