Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed II

Assassin's Creed II er nå gratis på Xbox Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Alle som har gullabonnement på Xbox Live, og lengter etter snikmyrding i renessansemiljø, kan nå skaffe seg Assassin's Creed II for den nette summen av ingenting.

Dette er som kjent en del av Microsofts program for gullmedlemmer, og det handler om at de skal slippe to gratisspill hver måned fra og med juli. Har du gått glipp av Ezio Auditore da Firenzes eventyr i 1400-tallets Italia, så har du altså en glimrende mulighet til å ta igjen det tapte nå.

Assassin's Creed II

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har slått seg sammen med Leonardo da Vinci i jakten på hevn i Ubisoft Montreals etterlengtede oppfølger.

0
Assassin's Creed II er gratis på PC

Assassin's Creed II er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft er et av selskapene som var først ute med å hjelpe folk i denne spesielle tiden ved å gi bort noen ganske gode spill helt gratis, noe de har tenkt å fortsette...

Stor Assassin's Creed-quiz

Stor Assassin's Creed-quiz

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det er på tide med en ny utfordring i Assassin's Creed The Challenge, og denne gangen er det snakk om en quiz. Skriv inn dine svar i kommentarfeltet, så finner vi frem...Loading next content