Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed II

Assassin's Creed II feirer ti år med nye sanger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Danske Jesper Kyd har laget musikk til spill i snart 30 år, men det var vel først i år 2000 at han ble et velkjent navn med både Hitman og Messiah. Deretter tok karrieren fart med spill som Splinter Cell: Chaos Theory, Borderlands, Forza Motorsport 4, flere Hitman-spill og Assassin's Creed. Ubisoft likte sistnevnte meget godt, og hyret han derfor inn i til de tre oppfølgerne også, noe som blant annet ga oss en av spillverdens mest elskede melodier; Assassin's Creed IIs kjenningsmelodi.. Derfor er det ikke rart at dansken ønsker å feire spillet med en kul gave til oss like før det feirer år.

I dag fyller nemlig Assassin's Creed II hele ti år (huff, jeg begynner å bli gammel)- Kyd har helt klart merket seg dette, for nå har han lagt ut hele 17 melodier og demoer som aldri ble inkludert i selve spillet. Dette betyr ikke at de er dårlige, for jeg har allerede hørt gjennom flere av dem og det er noen meget vakre i samlingen som er verdt å få med seg.

Hva synes du om de "nye" melodiene og sangene, og har Assassin's Creed II et av tidenes beste lydspor?

Assassin's Creed II

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har slått seg sammen med Leonardo da Vinci i jakten på hevn i Ubisoft Montreals etterlengtede oppfølger.

0
Assassin's Creed II er gratis på PC

Assassin's Creed II er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft er et av selskapene som var først ute med å hjelpe folk i denne spesielle tiden ved å gi bort noen ganske gode spill helt gratis, noe de har tenkt å fortsette...

Stor Assassin's Creed-quiz

Stor Assassin's Creed-quiz

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det er på tide med en ny utfordring i Assassin's Creed The Challenge, og denne gangen er det snakk om en quiz. Skriv inn dine svar i kommentarfeltet, så finner vi frem...Loading next content