Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey to the Savage Planet

Assassin's Creed III/Far Cry 4-skaper avslører nytt spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Alex Hutchinson er nok i hovedsak kjent som hovedmannen bak Assassin's Creed III og Far Cry 4, men det skal nevnes at han var en meget viktig brikke i utviklingen av Army of Two: The 40th Day, Spore og The Sims 2 også. Derfor kan man trygt si at det var vanskelig å spå hvilket type spill han ville lage da han forlot Ubisoft for å starte sitt eget studio kalt Typhoon. I natt fikk vi svaret.

Hutchinson fikk nemlig æren av å være det første spillet som tok oss til en ny planet hvor alt ikke er som det skal i Journey to the Savage Planet. I motsetning til flere av de andre vil dette dog være et eventyr-spill med en litt lettere stemning mens vi utforsker de fargerike omgivelsene i førstepersonsperspektiv. Selv om vi starter med ganske lite utstyr blir det opp til oss å se om verdenen er levbar for mennesker ved å sjekke ut forholdene. Forvent å høre mye mer før spillet lanseres i andre halvdel av 2019.

HQ
Journey to the Savage Planet

Relaterte teksterLoading next content