Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed III

Assassin's Creed III-remaster endelig bekreftet til Switch

Det er den gode nyheten. Den dårlige nyheten er at den kommer ut mye senere enn på de andre plattformene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har visst ganske lenge at en remaster av Assassin's Creed III og Assassin's Creed III: Liberations er på vei til PC, PlayStation 4 og Xbox One, men mengden rykter og lekkasjer har ført til at folk har regnet med at det ville komme en kunngjøring om at remasterne også kommer til Nintendo Switch. Det har tatt litt tid, men nå er det altså endelig bekreftet.

Ubisoft har nemlig publisert en trailer som bekrefter at Assassin's Creed III og Assassin's Creed III: Liberations tar turen til Nintendo Switch. Riktignok ikke på samme dag som de andre versjonene, altså den 29. mars, men heller den 21. mai. Forhåpentligvis gjør disse ekstra månedene med finpussing og polering at Switch-utgaven blir så lik utgavene på PC, PS4 og Xbox One som mulig.

HQ
Assassin's Creed III

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIIScore

Assassin's Creed III

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Kan Assassin's Creed III revolusjonere Ubisofts etablerte spillserie? Vi har krysset Atlanteren for å finne svaret...Loading next content