Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

Assassin's Creed inntar For Honor med spesiell modus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går annonserte at noe Assassin's Creed-relatert ville skje i For Honor, og som lovet avslørte de akkurat hva under kveldens stream.

Det viser seg at det er en spesiell utgave av Dominion-modusen hvor snikmorderne vil kjempe mot tempelridderne mens Ezio Auditore da Firenze og Cesare Borgia fungerer som kommandører. Her kan vi også lage våre helt egne figurer med en rekke våpen, klær, emotes og mer inspirert av Assassin's Creed-universet, samt høre musikk fra den populære serien mens vi spiller. På toppen av det hele vil omgivelsene ha spesielle Animus-effekter, menyene endres, luftangrep ligner på Leap of Faith og en rekke andre artig detaljer. Denne spesielle eventen starter allerede i kveld, og vil vare fram til den 11. januar.

HQ
For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content