Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey kommer med Assassin's Creed III-remaster

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Far Cry 5 var fortsatt et stykke unna da Ubisoft avslørte at spillets season pass ville komme med en oppusset utgave av Far Cry 3 til de tre plattformene, noe som var ganske populært. Derfor er det kanskje ikke så rart at de følger samme oppskriften for Assassin's Creed Odyssey også.

Nå har det franske selskapet nemlig offentliggjort fremtidsplanene for Assassin's Creed Odyssey, og der ser vi at det ikke bare kommer spennende utvidelser, men også remastere av Assassin's Creed III og Assassin's Creed III: Liberation. De to spillene, og utvidelsene deres, vil også kunne kjøpes separat en gang i mars, så du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe season pass-et om du ønsker å se om seriens inntog i amerikansk historie fortsatt skaper like mye debatt som da spillene først ble lansert. Spørsmålet er bare om utvidelsene frister litt for mye til å ikke kjøpet dem også.

For det høres ut som om vi får en god del mer å gjøre etter lansering takket være to massive utvidelser som består av tre "episoder" hver. Nye episoder vil slippes hver sjette uke, og den første historieutvidelsen, Legacy of the First Blade, skal komme i desember. Denne vil kanskje irritere de av dere som følger seriens historie tett, for vi får vite at vi vil spille som den første personen som brukte seriens velkjente knivblad i denne, noe som atter en gang betyr at Bayek faktisk ikke var den første.

Deretter får vi den lenge ryktende Atlantis-utvidelsen en gang i vår. The Fate of Atlantis vil ta oss til den sagnomsuste byen, hvor vi får kjempe mot gudelignende skapninger mens vi finner ut hva som faktisk skjedde i den nå tapte byen.

De som ikke ønsker å kjøpe et season pass trenger heller ikke frykte noe mangel på ting å gjøre, for vi får også en rekke gratis utvidelser etter hvert. Denne planen kalles The Lost Tales of Greece, og vil bestå av mindre episoder som slippes med jevne mellomrom. Her vil vi få spille som og bli bedre kjent med figurene fra hovedspillet. I tillegg kan vi forvente å se ukentlige utfordringer som sender oss ut i kamp mot utfordrende figurer i bytte mot spennende belønninger. Utforskningsmodusen Discovery Tour vil også bli tilgjengelig igjen litt etter at spillet har blitt lansert, samtidig som at vi kan forvente å se nye skapninger, en New Game+, muligheten til å se hvilke valg andre spillere har tatt i historien, og mye mer.

Her er det altså tydelig at både vi og Ubisoft får nok å gjøre selv om det ikke kommer et nytt Assassin's Creed-spill neste år. Hvordan synes du dette høres ut?

HQ
Assassin's Creed Odyssey

Relaterte tekster

Assassin's Creed OdysseyScore

Assassin's Creed Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter at serien tok ett års pause kom Origins ut, som tok flere lange steg i riktig retning, men uheldigvis er Ubisoft til en viss grad tilbake til gamle synder med Odyssey.Loading next content