Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey lar oss lage egen historie

Dagens oppdatering gjør slik at vi kan lage våre helt egne oppdrag med utrolige valgmuligheter, og i høst får vi en guidet tur med Discovery Tour.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere av oppdragene i Assassin's Creed Odyssey, og spilets store verden lar oss nærmest lage våre egne historier med tilfeldige møter og hendelser. Hva kan vel være bedre enn det? Kanskje å få håndlage opplevelsene selv?

Nå kan du laste ned en oppdatering til Assassin's Creed Odyssey for å få svaret. Den kommer nemlig med modusen Story Creator, og som navnet indikerer vil denne la oss lage våre egne oppdrag. Da snakker jeg ikke om et syltynt system som bare lar oss gå til en bestemt plass eller drepe så mange fiender som mulig på kortest mulig tid. Her kan vi velge mellom seks ulike oppdragstyper, deriblant å drepe noen, redde noen, komme deg til den spesifikk plass og en rekke andre ting. Det som imponerer er hvor mye valgfrihet vi har i alle disse. Vi kan lage våre egne dialoger hvor valget vi og andre spillere som prøver oppdraget må ta valg som får konsekvenser. Disse karakterene er ikke forutbestemt heller, for vi kan velge hvilke karaktermodeller som skal plasserer rundt i området og som kan samhandles med. Deretter kan du lage en tittel og beskrivelse før du deler kreasjonen din med resten av verden som kan vurdere den.

Om noen måneder vil den kule Discovery Tour-modusen også bli å finne i spillet. Den gratis utvidelsen skal komme tidlig i høst, og vil da i samme stil som Origins' la oss besøke spesifikke steder i fred og ro mens vi får mer informasjon om over 300 forskjellige ting stedene, kulturen, gjenstandene og personene er basert på. Når du er ferdig kan du så delta i en quiz for å se hvor mye du har fått med deg, samt få en sist oppsummering.

Du kan se eksempler på hvordan Story Creator fungerer i traileren under.

HQ
Assassin's Creed Odyssey

Relaterte tekster

Assassin's Creed OdysseyScore

Assassin's Creed Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter at serien tok ett års pause kom Origins ut, som tok flere lange steg i riktig retning, men uheldigvis er Ubisoft til en viss grad tilbake til gamle synder med Odyssey.Loading next content