Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey sin nye DLC er ute i dag

I andre episode av Legacy of the First Blade må du hamle opp med The Tempest og Chimera's Breath.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Assassin's Creed Odyssey kom riktignok ut i oktober i fjor, men utvidelsesserien Legacy of the First Blade har så vidt kommet i gang. Den første epsioden, The Hunted, kom ut i forrige måned, og andre episode Shadow Heritage, kommer ut i dag.

Episoden låses opp så fort du fullfører The Hunted og anbefales for spillere på nivå 28 eller høyere. I den jakter du på en krigsherre kalt The Tempest som er i ferd med å utvikle et supervåpen kalt Chimera's Breath. Det blir opp til deg å stjele planene for våpenet og tolke dem, og kanskje bruke dem til din egen fordel - hvem vet?

Les her for mer informasjon om hva episoden handler om, eller sjekk ut traileren nedenfor. Neste episode, Bloodline, skal etter sigende komme ut i mars.

Har du fått brynet deg på The Hunted? Hva syntes du?

HQ
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey

Relaterte tekster

Assassin's Creed OdysseyScore

Assassin's Creed Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter at serien tok ett års pause kom Origins ut, som tok flere lange steg i riktig retning, men uheldigvis er Ubisoft til en viss grad tilbake til gamle synder med Odyssey.Loading next content