Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odysseys Bloodline DLC er ute

The Legacy of the First Blade-historien kommer til en konklusjon før The Fate of Atlantis begynner senere i april.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har avslørt at den siste episoden i Legacy of the First Blade DLCen i Assassin's Creed Odyssey - med tittelen Bloodline - nå er tilgjengelig på PC, PS4 og Xbox One, som konkluderer fortellingen når du møter den mystiske fienden som har vært målet ditt frem til nå.

De to første episodene kom med nye snikmorder og jeger-evner til ferdighetstreet, men i den siste episoden får spillerne en ny kriger-evne kalt Fury of the Bloodline. Dette lar spilleren kjøre på med en rekke dødelige slag med Spear of Leonidas.

For å spille denne utvidelsen må spilleren ha fullført de to første episodene samt kommet til Naxos-oppdragene i kapittel 7 og være over level 28. Season Pass-eiere får dette uten ekstra kostnad i tillegg til The Fate of Atlantis-historien, for ikke å nevne Assassin's Creed III og Liberation Remastered som kommer 29. mars.

Den første episoden i neste historie, The Fate of Atlantis som ble nevnt ovenfor kommer sent i april. Men for øyeblikket kan du forberede deg på siste del av Legacy of the First Blade med en ny trailer og skjermbilder nedenfor.

Har du spilt historieutvidelsene til Assassin's Creed Odyssey?

HQ
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed OdysseyAssassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed OdysseyAssassin's Creed OdysseyAssassin's Creed Odyssey

Relaterte tekster

Assassin's Creed OdysseyScore

Assassin's Creed Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter at serien tok ett års pause kom Origins ut, som tok flere lange steg i riktig retning, men uheldigvis er Ubisoft til en viss grad tilbake til gamle synder med Odyssey.Loading next content