Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed

Assassin's Creed populært

Ubisoft regner med 5 millioner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har gått ut med en triumferende pressemelding der man konstaterer at Assassin's Creed slår de forventningene man har hatt med spillet. Hittil har det blitt solgt over 2,5 millioner eksemplarer av spillet i butikker verden over og Ubisoft regner med å nå fem millioner før slutten av mars neste år (da deres regnskapsår slutter). Den opprinnelige prognosen lå på tre millioner solgte eksemplarer.

Som et resultat av det gode salget har Ubisoft forhøyet resultatsprognosen for årets siste kvartal med rundt 750 millioner kroner. Som en følge av forsinkelsene av spill som var tenkt en lansering i løpet av første kvartal neste år kommer helårsprognosen (sluttført slutten av mars 2008) "bare" med 135 millioner kroner.

Assassin's Creed
Assassin's Creed
Assassin's Creed

Relaterte tekster

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Leiemorderen Altair er tilbake på PC. Vi tar nok en gang på oss den hvite kappen, og gjør oss klar for å drepe.

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Midtøstens fremste leiemorder viser hvordan man skal rydde opp i verdens tøffeste nabolag. Les anmeldelsen innenfor.

0
Se posteren til Assassin's Creed-filmen

Se posteren til Assassin's Creed-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi regner med at posteren nedenfor kun er den første av mange, men nå har altså Michael Fassbender dukket opp i det som skal forestille et svalestup fra et høyt punkt og...Loading next content