Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin's Creed Solid

Androgyn cyborg til Italia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft og Konami har tidligere samarbeidet om en rekke prosjekter, hvilket man blant annet kunne tolke utifra muligheten til å spille som Altaïr fra Assassin's Creed i Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Overraskende er det derfor ikke at Ubisoft svarer med samme mynt.

Joystiq kan således fortelle om en meget spesiell bonusdrakt i Assassin's Creed: Brotherhood, som for alvor understreker at kjønnsnøytrale kybernetiske organismer har alt å gjøre i en av verdens vakreste byer.

Gjennomfører man alle de nye Virtual Training-oppgavene blir man nemlig belønnet med et ordentlig forlokkende Raiden-kostyme, foreløpig uvisst om inkludert superkrefter.

Assassin's Creed: Brotherhood
Assassin's Creed: Brotherhood
Assassin's Creed: Brotherhood

Relaterte tekster

Assassin's Creed: BrotherhoodScore

Assassin's Creed: Brotherhood

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Ubisoft har finpusset knivene og hentet frem pistolene - Ezio er tilbake, og det med en skokk krigslystne tilhengere. Her er vår anmeldelse...Loading next content