Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assetto Corsa 2

Assetto Corsa 2 varmes opp til lansering våren 2024

En rapport fra Digital Bros avslører at oppfølgeren fortsatt er i rute til å tråkke på gassen neste år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dagens simracing-scene er det ett navn som får all oppmerksomhet, og de fleste av de internasjonale konkurransene blir omstridt: Assetto Corsa. Bilsimulatoren fra Kunos Simulazioni og 505 Games er stolte av å ha brakt spenningen og gleden ved racing og konkurranse til spillere over hele verden siden 2014, og har vært flaggskiptittelen i eSports-racing siden 2018. Mange var allerede på jakt etter en oppfølger for å ta opplevelsen til neste nivå, og i dag har vi endelig en anelse om når vi kan forvente det.

I en finansiell rapport fra Digital Bros (selskapet som eier 505 Games) står det "Den 'andre versjonen' av Assetto Corsa er planlagt våren 2024."

For øyeblikket er det ikke nevnt i dokumentene om Assetto Corsa 2 vil ha Competizione i tittelen eller om det må vente på en senere versjon. Det som er klart er at simulatorene må smøres opp, fordi det er tid for en ny bil neste år.

Assetto Corsa 2
Bilde av det første Assetto Corsa.

Relaterte tekster

0
Assetto Corsa 2 kommer i 2024

Assetto Corsa 2 kommer i 2024

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Italia er i motorsportskretsene et meget anerkjent land, ikke minst på grunn av Ferrari og den legendariske racerbanen Monza. Men også i den virtuelle verden byr landet...Loading next content