Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa Competizione er en oppfølger med dynamisk vær

Den har offisiell Blancpain GT-lisens og kommer til Steam Early Access til sommeren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går annonserte 505 Games og Kunos Simulazioni at det kommer en oppfølger til det populære racing-spillet Assetto Corsa, nemlig Assetto Corsa Competizione.

Spillet blir utgitt under den offisielle lisensen til Blancpain GT-serien, i samarbeid med SRO Motorsports, og kommer derfor til å fokusere spesielt på GT3-klassen. Spillet kan by på virkelige sjåfører og lag, og alle bilene og banene fra konkurransen.

Assetto Corsa Competizione er bygget på Unreal 4-motoren, og kommer til å strebe etter deres sedvanlige fotorealistiske representasjon av biler og baner. I tillegg kommer oppfølgeren til å ha dynamisk vær, noe som har vært mye etterspurt av fansen, og som er noe man burde ha for eventer som Sprint 60' eller Spa 24h.

Merker som Ferrari, Lamborghini, McLaren og andre GT-representanter blir å finne i spillet, og studioet har tatt i bruk motion capture for å sørge for at det å bytte sjåfør, blant annet, ser så realistisk ut som mulig.

Nedenfor kan du se første trailer og skjermbilder fra Assetto Corsa Competizione. Er dette et spill du ser frem til?

HQ
Assetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa Competizione
Assetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa Competizione
Assetto Corsa CompetizioneAssetto Corsa Competizione

Relaterte teksterLoading next content