Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin DB6 er omgjort til elbil

Den ikoniske bilen har fått en moderne oppdatering av elbilekspertene hos Lunaz.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Aston Martin har laget noen virkelig ikoniske biler i løpet av sin historie. Fra James Bonds DB5 til den mer moderne Vantage-linjen, og til og med den Formel 1-aktige roadcaren kjent som Valkyrie, har det britiske sportsbilmerket gitt oss noen bemerkelsesverdige tilbud. Men Aston Martin er ikke i forkant av elbilområdet, og faller bak andre bilgiganter i dette rommet.

Heldigvis er elbilekspertene hos Lunaz i stand til å gi AM en hånd på dette området, og har startet denne prosessen ved å konvertere den vakre DB6 til en helelektrisk bil. Ifølge selskapets nettside blir vi fortalt at prosessen med å gjøre bilen om til en elbil inkluderer en "uttømmende restaurerings- og re-engineering-prosess for å sikre at bilen representerer et perfekt eksempel på en elektrifisert klassiker."

For å legge til dette, vil bilen bli omhyggelig veid og ombygd for å sikre at balansen og proporsjonene er nøyaktige over hele karosseriet, og bilen får til og med et helt fornyet interiør. Lunaz er til og med forpliktet til å gjøre hele EV-prosessen begrenset i avfall og miljøpåvirkning.

"Aston Martin DB6 leverte på løftet om virkelig overbærende kontinental turné. Dette er en arv vi ikke kunne motstå å fremme ved å skape den mest forlokkende elbilen i verden, sier Jen Holloway, designdirektør hos Lunaz.

Dette er en annonse:

Det har ikke vært nevnt noe om når vi først vil se en EV-versjon av DB6 på veiene, men Lunaz har bemerket at flertallet av folk som er interessert i en EV-versjon av bilen kommer fra Miami i USA, med rundt 30% av ordrene fra dette området.

Aston Martin DB6 er omgjort til elbil
Lunaz


Loading next content