Norsk
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin viser frem den nye Vantage

på samme arrangement som de presenterte sin nye Formel 1-bil.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Aston Martin kunngjorde nylig at de ville presentere neste utgave av sportsbilen Vantage på samme arrangement som de presenterte sin neste Formel 1-racerbil. Det skjedde i morges, noe som betyr at vi nå vet hva fremtiden bringer for Vantage-modellen.

Aston Martin sier at den nye Vantage er "konstruert for ekte førere" og at den er en "uforfalsket feiring av ren ytelse, teknisk utformet for å levere maksimal spenning med maksimal selvtillit".

Den nye Vantage har en maksimal toppfart på 320 km/t og en akselerasjon fra 0-100 km/t på 3,4 sekunder. Den drives av en 4,0-liters V8 twin turbo-motor på 665 hk/800 Nm, samtidig som vektfordelingen i chassiset er 50:50. Den nye Vantage har også fått noen utseendemessige endringer, blant annet ny design på frontlyktene og flere kjøleinntak over hele karosseriet, og den lanseres i 21 unike farger med en rekke interiøralternativer som passer til infotainmentsystemet med 10,25-tommers berøringsskjerm.

Produksjonen av nye Vantage skal etter planen starte i 1. kvartal 2024, med planlagte leveranser fra 2. kvartal.

Dette er en annonse:

Denne nye Vantage ble også avduket sammen med en ny GT3-modell av bilen, samt AMR24, som skal konkurrere i F1 når sesongen starter i slutten av denne måneden.

Aston Martin viser frem den nye Vantage
Aston Martin


Loading next content