Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Aston Martins DBX707 får et nytt Formel 1-inspirert utseende.

Den luksuriøse SUV-en har blitt oppdatert for å gjenspeile AMR23-kjøretøyet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som Aston Martin er en ekte utfordrer i verden av Formula 1, har den britiske bilprodusenten kunngjort at den gir sin DBX707 luksus-SUV et oppdatert utseende som gjenspeiler den nåværende Aston Martin F1-bilen, AMR23.

Denne AMR23 Edition av DBX707 sies å dele en identitet med F1-bilen og den offisielle medisinske bilen til F1, og har kuraterte trimmer og fargevalg (nemlig Aston Martins Podium Green lakkjobb) fra produsentens skreddersydde tjeneste, Q.

Når det gjelder innsiden av bilen, vil denne ha en "Inspire Sport Duotone Onyx Black / Eifel Green" -stil, utstyrt med karbonfiberfinér og smykker i mørk satengkarbonfiber.

"Det er en stor glede å kunne tilby denne spesialutgaven for å feire den nylige suksessen til Formel 1-teamet vårt," sier Alex Long, Aston Martins sjef for produkt- og markedsstrategi. "Vi konkurrerer med suksess på toppen av verdens motorsport, og dette representerer en viktig pilar i vår merkevare- og produktstrategi for våre gatebiler."

Dette er en annonse:

DBX707 AMR23 Edition er for øyeblikket tilgjengelig for bestilling, selv om den eksakte prisen på kjøretøyet ikke er nevnt.

Aston Martins DBX707 får et nytt Formel 1-inspirert utseende.
Aston Martin


Loading next content