Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Atari vil ikke dø

Infogrames og Atari slår seg sammen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Atari sliter finansielt, de ble nylig fjernet fra NASDAQ børsindeksen, har nesten blitt slått konkurs og tjener ikke store penger for tiden. Inn kommer Franske Infogrames; de vil nå eie selskapet helt etter at de nå har slått seg sammen. Infogrames eier 54,4% av aksjene i Atari. Infogrames har også valgt å låne Atari $20 millioner for å dekke alle driftkostnader fra nå og frem til sammenslåingen er ferdig, som forventes å skje i Q3 2008.

Hva betyr dette for oss dødelige på utsiden? Egentlig veldig lite, Atari vil fortsette å pumpe ut masse spill, og Infogrames vil tjene grovt på det store salget Alone in the Dark vil gi. Er uansett koselig å se at en av de første spillselskapene ikke dør og at Atari vil leve videre.

Atari vil ikke dø


Loading next content