Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 4: Golden

Atlus undersøker mulighetene for å bringe Persona 3 og Persona 4 til dagens konsoller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Persona 5 er uten tvil det mest ambisiøse spillet i serien hittil, men det finnes også de som liker Persona 3 eller Persona 4 bedre. Nå ser det ut til at det finnes gode nyheter til dem, for Atlus holder på å undersøke muligheten for å kunne bringe begge disse spillene til nyere plattformer.

I et intervju med GNN Gamer har produsent Naoto Hiraoka nemlig bekreftet at de holder på å undersøke saken internt, men at det ikke er noe konkret å avsløre enda.

"Although we can't specifically tell you anything at the moment, we have always received a lot of suggestions from the players. We have received and understood the voices of the players, and if there is an opportunity, we will actively discuss it."

Dette er ikke første gang Atlus har uttrykt en interesse for å bringe gamle Persona-kapitler tilbake.

Persona 4: Golden

Relaterte tekster

1
Persona 4: Golden er nå på PC

Persona 4: Golden er nå på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Atlus klarte dessverre ikke å holde kveldens annonsering annonsering siden Persona-fansen gravde frem en rekke detaljer, men nå er det i alle fall klart. Under kveldens...Loading next content