Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Atlus vil vite om du ønsker spillene deres på Xbox

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Atlus, og deres sentrale spillserier, har for det meste bevegd seg utenom PC og Xbox. Jo, det finnes da unntak, men stort sett har det vært Nintendo og særlig PlayStation som har vært i fokus. Det endret seg dog i fjor da Persona 4: Golden ble sluppet til PC, og det skyldtes tilsynelatende etterspørsel fra fansen.

Nå vil Atlus gjerne vite om det også er stemning for å se spillene deres på Xbox. De har nettopp utgitt en spørreundersøkelse (via Persona Central) der de spør om fansen ønsker å se deres sentrale serier bli utgitt på Xbox One og Xbox Series.

Her snakker vi altså hovedsakelig om Persona, Shin Megami Tensei og Etrian Odyssey. Dessuten er det også flere spørsmål i samme undersøkelse dedikert til smarttelefoner, for å se om det er interesse i spill til disse også.

Tror du vi noen gang får Persona på Xbox?

Atlus vil vite om du ønsker spillene deres på Xbox


Loading next content