Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Atomic Heart mods legger til alt fra cheats til Saul Goodman

Tusenvis av spillere strømmer allerede til Nexus.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at det er en ganske fersk utgivelse finner allerede mange mods veien til Atomic Heart på Nexus Mods. Hvis du har spillet og ennå ikke har hatt en sjanse til å sjekke dem ut vokser listen over mods for Atomic Heart hver dag.

Det er dine normale endringer i spillet på mod-siden, for eksempel en økt FOV-måler og sjansen til å fjerne vignettering. Selv om disse endringene er velkomne har mange kritisert Atomic Hearts-utvikler Mundfish for ikke å inkludere noen grunnleggende innstillinger ved lansering.

For de som ønsker å gjøre opplevelsen litt mer sprø er det en mod som gjør Saul Goodman til en øks du kan bruke til å overleve maskinapokalypsen. Og hvis du vil gjøre spillet litt enklere er det selvfølgelig cheats for Atomic Heart du også kan hente fra Nexus Mods-siden.

Vil du laste ned noen mods for Atomic Heart?

Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content