Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Atomic Heart støtter nå 120 fps på PS5 og Xbox Series

Den siste oppdateringen har også fikset en massiv liste over feil.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mundfish har sluppet en ny oppdatering for Atomic Heart, og denne tar ikke bare sikte på massevis av feil som plaget spillet, men bringer også en samling nye funksjoner, for eksempel 120 fps-støtte på PlayStation 5 og Xbox Series-konsoller.

Som nevnt i Patch 1.4.0.0-notatene, støtter spillet nå 120Hz-spill, lar deg endre størrelsen på undertekster, har forbedrede skygger, bedre klatring i hjørner, lik som er lootable i vann, oppdaterte shaders, bedre animasjoner når du spiller på et høyere synsfelt og mer.

Hvis det har vært en feil som har plaget Atomic Heart-opplevelsen din, må du lese oppdateringsmerknadene her for å se om den har blitt knust i denne oppdateringen.

Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content