Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Atomic Heart trailer viser alt du trenger å vite

Lær om historien og gameplayet i Mundfishs mystiske spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nesten utrolig med tanke på alle forsinkelsene og de negative ryktene vi har hørt om studioet, men Atomic Heart vil faktisk lanseres den 21. februar. Det betyr at tiden endelig er inne for å lære og se hva spillet handler om.

Mundfish og Focus Entertainment er enige, da de har gitt oss en såkalt "gameplay overview"-trailer for Atomic Heart. Til tross for navnet blir vi også fortalt ganske mye om historien og verdenen (inkludert klipp fra den veldig Half-Life- og Bioshock-inspirerte åpningen) før fokuset vender seg mot hvordan gameplayet på en måte er en blanding av de overnevnte storhetene, Dying Light, litt Metro: Last Light og en klype Fallout 3.

Nå, hvor er det konsoll-gameplayet?

HQ
Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content