Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator

Australia ser nå enda bedre ut i Microsoft Flight Simulator

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft Flight Simulator var allerede slående vakkert da det ble utgitt i 2020, men siden den gang har den franske utvikleren Asobo Studio likevel jobbet hardt med å gjøre det enda mer imponerende.

Dette har de gjort hovedsakelig gjennom såkalte World Updates, som gjør utvalgte deler av verden mer attraktive ved å manuelt forbedre dem og deres landemerker. Så langt har Japan, USA, Storbritannia, Norden, Tyskland og Frankrike blitt forbedret, og nå er det Australias tur til å få en digital spa-behandling.

I en ny trailer får vi se hvordan berømte steder og bygninger som Great Barrier Reef, Simpson Desert, Mount Uluru, byen Adelaide, Melbourne Cricket Ground, Sydney Opera House og mer nå ser ut i Microsoft Flight Simulator - og som forventet er resultatene rett og slett fantastiske.

HQ
Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator

Relaterte teksterLoading next content